tysk

Endelig setter jeg meg ned å skriver en litt mer utførlig hilsen til deg. Det er dessverre litt mer omstendelig når jeg skal skrive på tysk eller trenger hjelp til å oversette, noe som bidrar til at det tar tid mellom hver gang. Som jeg har nevnt tidligere, slår det meg hvor lett du har for å finne ordene på direkten i dine videoer. Ditt skriftlige språk er også veldig godt. Språk er nok en av dine store interesser og begavelser, noe vi også kan skjønne utifra de ulike språkkursene du følger. Igjen tusen takk for både mail og videoer! De utstråler alltid varme og positivitet, samtidig som du er ærlig i forhold til situasjoner som kan være utfordrende.

norsk

Til slutt var det ikke behov for å sende sjåføren til ytterligere assistanse til graden. Han desverre led mer enn noe annet skulle kjøres på systemet eller transportøren hjelp til å oversette, noe noen til på tar tid mellom hver gang. Noe har aldri vært tidligere, slår det meg hvor lett du har for å finne ordene på direkte i videoene. De tredje skrevne ordene han også veldig godt. Språk er ikke en av butikkinteressene og begavelser, noe vi også kan skjønne utifra de ulike språkkursene du følgere. Be om både mail og video! Den utstråler alltid varme og posititet, mens du er i forhold til situasjoner som kan kreves.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)